Rekisteriseloste

REKISTERÖITYMINEN:

  • Tilaaminen Lily & Noa verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä.
  • Rekisteröityminen Lily & Noa verkkokaupan asiakasrekisteriin on vapaaehtoista. 
  • Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymistä, sillä se on helpoin ja nopein tapa tilata tuotteita verkkokaupastamme. Tällöin syötät tietosi vain kerran ja pääset myöhemmin seuraamaan tilauksesi edistymistä verkkokaupassamme. 
  • Rekisteröityessä ensimmäisen kerran kuluttajan tulee: a) rekisteröityä kuluttajana Lily & Noa verkkokaupan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. b) Antaa suostumuksensa, että Lily & Noa verkkokauppa rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin ja sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

 YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA:

  • Lily & Noan asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Lily & Noa ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta  a) pankkiyhteystietoja b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ:

Tmi Lily & Noa, Y-tunnus 2841339-2

Marika Anttila

Mesikämmenkatu 4

15950 Lahti

puhelin: 040-5625667 sähköposti: asiakaspalvelu@lilynoa.fi 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE:  Henkilö on rekisteröitynyt Lily & Noa verkkokaupan asiakkaaksi.  

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS: Rekisterin käyttötarkoitus on Lily & Noa verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan Lily & Noa verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Lily & Noan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Lily & Noalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Lily & Noa verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@lilynoa.fi.  

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT: Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS:  Tietoja ei luovuteta Lily & Noan ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. 

REKISTERIN SUOJAUS: Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Lily & Noan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Lily & Noan salasanasuojatulla palvelimella.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 13.3.2018 alkaen.

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita ensisijaisesti käyttämällä verkkokaupan ostoskoria. Voit myös lähettää sähköpostia  osoitteeseen asiakaspalvelu@lilynoa.fi.

Hinnat ovat esillä tuotteiden yhteydessä. Tuotteisiin sisältyy arvonlisäveroa 24 %. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout, jonka kautta on seuraavat maksutavat:

Suomalaiset verkkopankkimaksut

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • LähiTapiola
  • POP Pankki
  • Nooa Säästöpankki
  • Ålandsbanken
  • Danske Bank
  • Aktia Pankki
  • S-Pankki
  • Handelsbanken

Luottokortit

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Neocard         

Lasku ja osamaksu

  • Jousto
  • Collector
  • Everyday.fi
  • SveaWebPay

Muut maksutavat

  • Lasku
  • PIVO / Siirto.
  • Mobiilimaksaminen

Lue lisää: https://checkout.fi/materiaali...

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olen vastaanottanut tilauksesi, saat välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalvelu@lilynoa.fi. Tarkasta, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Yhteystiedot:

asiakaspalvelu@lilynoa.fi (ensisijainen yhteydenottotapa)

040 5626775/Marika Anttila

Käyntiosoite: (tarkista aukioloajat aina erikseen)

Liikekeskus Kori, Koritie 2, Villähde

Postiosoite:

Mesikämmenkatu 4, 15950 Lahti


Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut Suomeen (ei Ahvenanmaalle) on paketin koosta riippumatta 3,90€. Yli 70€ tilaukset ilman toimituskuluja. Jos osa tilauksesta palautetaan, niin että palautuksen jälkeen tilauksen summa jää alle 70€, postikulut vähennetään palautettavasta summasta. Mahdolliset kampanjat ilmaisista toimituskuluista koskee vain toimitusta Suomeen (ei Ahvenanmaalle).

Tuotteet toimitetaan edullisimmalla tavalla ja ensisijaisesti kirjeenä. Isommat tilaukset toimitetaan pakettina, jotka pitää noutaa lähimmästä postitoimipaikasta/pakettiautomaatista. Paketista saat aina lähetystunnuksen sähköpostiisi. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä kännykkääsi.

Ilmoitathan lisätietokenttään, jos et halua kirjetoimitusta. 

Tilauksia ei toimiteta postiennakolla.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postiin 0-3 työpäivän kuluessa, jos paketilla on kiire niin ilmoitathan asiasta tilauksen yhteydessä niin teen parhaani asian eteen. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Lily & Noan puodista, Liikekeskus Kori, Koritie 2, Villähde. Katso vaihtuvat aukioloajat kohdasta Puoti - Aukioloajat tai sovi aika (asiakaspalvelu@lilynoa.fi).

Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitan myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

14 vuorokauden ILMAINEN vaihto- ja palautusoikeus normaalihintaisilla tuotteilla. Alehintaisten tuotteiden palautuksesta peritään 3€, tämä koskee myös alennuskoodeja.

Kaupan peruuttamisesta on ilmoitettava myyjälle esim. sähköpostilla, jonka jälkeen tuote on palautettava viipymättä. Palautusajan jälkeen tulleita palautuksia en voi hyväksyä. Voit vaihtaa tuotteen veloituksetta yhden kerran. 

Palautettavan vaatteen tulee aina olla käyttämätön, puhdas, pesemätön, tuoteselostelaput kiinni ja täysin uuden veroinen. Muista siis tarkistaa vastaanottamasi vaatteet ennen tuotteen käyttöönottoa tai pesua. 

Normaalihintaisille tuotteille PALAUTUS ON ASIAKKAALLE ILMAISTA!

Muista pyytää palautuksestasi kuitti postissa.

Postiennakkolähetyksiä ei lunasteta.

Palautus maksetaan takaisin n. 1-5 päivän kuluessa, kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet takaisin.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta veloitan 7€.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä ja on tämän ajan käytettävissä, kunnes summa on kokonaan käytetty. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Jos lahjakortilla ostettu tuote palautetaan, annetaan vastaava summa takaisin uutena lahjakorttina. 

HUOM!  Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi luethan huolellisesti tuotetiedot. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai epäselvää, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lisätietojen saamiseksi. Kiitos <3

                                                                                                                           Terveisin, Marika /Lily & Noa

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.